Looking For Anything Specific?

Kktc Sulama Tüneli / Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşti.

Kktc Sulama Tüneli / Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşti.. Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 22 mayıs cumartesi günü yapılan kktc sulama tüneli, işık görünme töreni'ne video konferans yoluyla katılarak yaptığı konuşmada, tarım yapılacak arazilerin sulamaya açılmasıyla yıllık 156 milyon liralık gelir artışı ve yaklaşık 10 bin kişilik ilave istihdam. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Tc tarım ve doğal kaynaklar bakanı bekir pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni… cumhurbaşkanı erdoğan:

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşecek. Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti.

Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Nde Incelemelerde Bulundu
Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Kktc Sulamalari Iletim Tuneli Nde Incelemelerde Bulundu from www.etikhaber.com
Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Törene çavuşoğlu ve pakdemirli'nin yanı sıra kktc. Asrın projesi olarak nitelendirilen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katılan başkan recep tayyip erdoğan, projeyle tarım sektörü çağ atlayacaktır. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, suya hasret kktc arazileri, yapılacak yağmurlama ve damla sulamaları ile bereketlenirken kktc tarımı da şahlanacaktır. dedi. Projenin tamamlanmasıyla tarım sektörü çağ atlayacak cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin. Cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulama i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne katıldı. Tc tarım ve doğal kaynaklar bakanı bekir pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulama. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Özkaldı, projeye katkı koyan herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulama i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne katıldı. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Asrın projesi olarak nitelendirilen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katılan başkan recep tayyip erdoğan, projeyle tarım sektörü çağ atlayacaktır. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile diplomatik temaslar gerçekleştiren cumhurbaşkanı erdoğan, kardeşlik vurgusu üzerinde durdu. Bir ada ülkesi olması ve kısıtlı doğal kaynakları nedeniyle kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin son 30 yıldır giderek artan bir şekilde su sıkıntısı yaşadığını ifade eden erdoğan, su ihtiyaçlarının tamamen yer altı su. Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti.

Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşti. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Son dakika haberine göre kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete girdi. 0 6 2 dakika okuma süresi. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Sulama Tunelinde Sona Yaklasildi
Sulama Tunelinde Sona Yaklasildi from www.kibrispostasi.com
Cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulama i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne katıldı. Erdoğan, kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni'ne katıldı. Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete. Özkaldı, projeye katkı koyan herkese teşekkür etti. Berkan yıldırım 2 saat önce. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Güzelyurt'ta düzenlenen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vahdettin.

Ömrü dolmuş formüllerle zaman kaybedilmemeli.

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) sulamaları i̇letim tüneli törenle bugün hizmete giriyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli ile kktc tarım ve doğal kaynaklar bakanı nazım çavuşoğlu, kuzey kıbrıs'ta yürütülen içme ve sulama suyu projelerinin, ülkenin ekonomisini güçlendireceğini söyledi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, 22 mayıs cumartesi günü yapılan kktc sulama tüneli, işık görünme töreni'ne video konferans yoluyla katılarak yaptığı konuşmada, tarım yapılacak arazilerin sulamaya açılmasıyla yıllık 156 milyon liralık gelir artışı ve yaklaşık 10 bin kişilik ilave istihdam. Tc tarım ve doğal kaynaklar bakanı bekir pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bakan pakdemirli törende yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete alınmasının mutluluğunu yaşıyoruz. ifadelerini kullandı. Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü, bu. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alındı. Asrın projesi olarak nitelendirilen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katılan başkan recep tayyip erdoğan, projeyle tarım sektörü çağ atlayacaktır. 22 mayıs 2021 ekonomi 29 views Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc'ye su sağlayan hattın iletim tüneli açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulama. Kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile diplomatik temaslar gerçekleştiren cumhurbaşkanı erdoğan, kardeşlik vurgusu üzerinde durdu. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Berkan yıldırım 2 saat önce.

Kktc De Tarimsal Su Kullanimi Calistayi 3 Mayis 2018
Kktc De Tarimsal Su Kullanimi Calistayi 3 Mayis 2018 from hidropolitikakademi.org
Kktc sulama i̇letim tüneli açılış töreni… cumhurbaşkanı erdoğan: Tarımsal sulama için kullanılan kaynaklara tuzlu su karışmıştır. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) cumhurbaşkanı ersin tatar, 'kktc sulamaları i̇letim tüneli'nin açılışı ve kktc'nin sulama iletim tünel hatlarındaki gelişmeyle hem güzelyurt. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Törene çavuşoğlu ve pakdemirli'nin yanı sıra kktc. Özkaldı, projeye katkı koyan herkese teşekkür etti. Güzelyurt'ta düzenlenen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vahdettin köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Ömrü dolmuş formüllerle zaman kaybedilmemeli.

Tc cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı.

Sayın cumhurbaşkanı aziz kardeşim ersin tatar, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hükümetinin kıymetini üyeleri, değerli kardeşlerim. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti topraklarına bereket katacak olan kktc sulamaları i̇letim tüneli bugün hizmete alınıyor. Kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile diplomatik temaslar gerçekleştiren cumhurbaşkanı erdoğan, kardeşlik vurgusu üzerinde durdu. Cumhurbaşkanı ersin tatar, kktc sulama i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı ersin tatar törende yaptığı konuşmasında, bugün bir hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyoruz diyerek kıbrıs'a su getirilmesi projesinin başlangıçta bir hayal olarak görüldüğünü ancak bu projenin hayata geçtiğini görmekten dolayı duyduğu büyük. Güzelyurt'ta düzenlenen kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni'ne, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan vahdettin. Tarım alanlarında yaşanan sulama sorununu ortadan kaldırmak için başlatılan ve inşaatı tamamlanan kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni gerçekleşti. Törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti. Ömrü dolmuş formüllerle zaman kaybedilmemeli. Pakdemirli, burada yaptığı konuşmada, bugün, kktc'nin verimli topraklarını, ülkemizin bereketli sularıyla buluşturmak için 277 milyon lira maliyetli sulama i̇letim tüneli'nin hizmete. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Kktc'nin güzelyurt bölgesinde, kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni düzenlendi.

Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti kktc. Kktc sulamaları i̇letim tüneli işık görünme töreni bugün yapıldı törende konuşan cumhurbaşkanı ersin tatar, bugün tünelin açılışının ardından hem güzelyurt hem mesarya ovalarının anadolu suyuyla buluşmasıyla toprağın veriminin artacağını ve tüm tarımsal faaliyetlere yeni bir ivme kazandırılacağını kaydetti.

Posting Komentar

0 Komentar